Nieuws

Impulsregeling NOVEX De Peel open

Op 3 juli 2024 is de Impulsregeling NOVEX De Peel opengesteld. Met de Impulsregeling steunt NOVEX De Peel samenwerkingsverbanden van ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties die bijdragen aan het ‘Zich Ontwikkelend Perspectief’ voor de Peel. Met een bijdrage van maximaal € 25.000, – willen we projecten een vliegende start geven om tot uitvoering te komen.

Om in aanmerking te komen voor een subsidie uit de Impulsregeling NOVEX De Peel moet een initiatief aan een aantal voorwaarden voldoen. Meer informatie is te vinden op onze website. De aanvragen worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst. De ontvangstdatum van een volledige aanvraag geldt. Alle initiatieven die aan de voorwaarden voldoen, worden geaccepteerd tot het moment dat het subsidieplafond in bereikt.

Aanvragen
De eerste aanvraagperiode loopt van 3 juli tot en met 20 december 2024. De impulsregeling wordt namens de samenwerkende partners in de Peel uitgevoerd door RNOB. Samenwerkingsverbanden uit alle delen van de Peel (Zuidoost- en Noordoost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg) kunnen subsidie aanvragen voor hun initiatieven.

In 2025 is een nieuwe mogelijkheid om een subsidie uit de impulsregeling aan te vragen. De tweede aanvraagperiode loopt van 7 januari tot 25 juni 2025.

Op de hoogte blijven?
Wil je meer weten over de Impulsregeling en andere ontwikkelingen van NOVEX De Peel? Houd dan onze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief!